Sarkadi Zoltán Zsolt

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, Hiszek egy isteni örök igazságban, Hiszek Magyarország feltámadásában. "

Üdvözlöm!

Ezt nézze meg!

http://www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0&feature=player embeddedEzt az oldalt azért csináltam, hogy néhány embernek felhívjam a figyelmét szeretett falumra, kistérségemre és megyémre.

     Körösnagyharsány Békés-megye észak-keleti csücskében van, a Sarkadi kistérség tagja. Halmozottan hátrányos helyzetű település, pedig nem erre hivatott és remélem a közeljövőben ezt sikerül megváltoztatnunk. Nagyvárad majdnem szomszédunk ez az egyik, ha nem az egyetlen kitörési pontja a falunak. Jó minöségű termálvízzel rendelkezünk, csak ehhez még befektetőt nem találtunk. Várom a jelenkezőket! 06/30 618-70-39-es telefonszámon. Ehhez még annyi, hogy 350 000 ember van 24 km-re. Szerintem nagy hasznot hozna a fürdő.2005-12-07_21_24_46.jpg

Sajnos ilyen ház már nincs a faluban.dscf1323.jpg

Ez az önkormányzat épülete.

(mostmár ez a része fel van újítva)

A település szívesen ad otthont olyan cégeknek, akik munkahelyet hoznak létre. A helyi vállalkozásokat igyekszünk segíteni.

Turisztikai szempontból is érdemes ide ellátogatni. Télen-nyáron lehet horgászni,vadászni, de aki csak kikapcsolódni akar, az is jól érezheti itt magát. Szépen fel van újítva a templomunk, érdemes megnézni, de van szürkemarha gulya is és természetesen festői szépségű köröspartunk. Szálláshelyet a Vadásztársaság biztos szivesen biztosít minden idelátogatónak.

A falu legnagyobb rendezvénye a Káposztafesztivál, de ezen kívül is igyekszünk programokat szervezni a helyi és az idelátogató embereknek.


---------------------------------------------------------------------------------------------


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 5
Havi: 20
Össz.: 10 282

Látogatottság növelés
Oldal: Körösnagyharsány
Sarkadi Zoltán Zsolt - © 2008 - 2019 - zotya-falu.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »